Kontaktlogo

Gaslugt

Opleves gaslugt i lejemålet eller andre uregelmæssigheder i tilknytning til ejendommens gasinstallationer, er det vigtigt at reagere hurtigt. I helt akutte situationer rekvireres Brandvæsenet på telefonnummer 112.

Lejer er pligtig til at afværge og begrænse en eventuelt opstået skade. Når skaden er konstateret, skal lejer kontakte BJØRNSHOLM Ejendomsadministration på telefonnummer
33311002 

Hvis det ikke er muligt at få kontakt til BJØRNSHOLM, kan ejendommens vicevært, Per Brunse, kontaktes på telefonnummer 21666505.

Ved akut og pludselig opstået skade som kræver afhjælpning, der ikke kan vente til lejeren inden for normal arbejdstid får kontakt til Håndværkerforeningen eller viceværten, kan CG Enterprise kontaktes på telefonnummer 40714266. Vagttelefonen er bemandet døgnet rundt. Såfremt skaden er forsaget af lejeren selv, vil regningen for installatørens besøg blive sendt til lejeren for betaling.

Når der er opnået kontakt til enten ejendomsadministrator, vicevært eller CG Enterprise, og der er yderligere behov for at begrænse materielle skader, kan Falck evt. kontaktes på vagttelefon 70102030. Ejendommen har tegnet service-abonnementer for hhv. Bredgade 4/Store Strandstræde 3 samt Store Strandstræde 5.

< Tilbage